Hygienické požadavky na školní stravování - OBSAZENO

Číslo akce PR/202
Cena 600 Kč
Charakteristika Znalosti nutné k ochraně veřejného zdraví pro pracovníky vykonávající epidemiologicky závažné činnosti. - platná legislativa, základní hygienické předpisy, - základy osobní a provozní hygieny, - HACCP – kritické body v praxi. Konkrétní případy z praxe.
Cílová skupina Pracovnice výdejen, kuchařky
Lektor MUDr. Dana Vránová, vedoucí oddělení hygieny dětí a mladistvých KHS Olomouckého kraje
Termín 31. 01. 2020 (, 9:00-12:00)
Místo konání Přerov, hotel FIT Přerov
Kontaktní osoba Mgr. Marika Kopečná (777 36 76 94, marika.kopecna@upol.cz)
Možnost hradit ze šablon ne
Přihláška Online přihláška ZDE
Poznámka

KURZ JE OBSAZEN!


Zpět

Modul: Kurzy