Hygienické požadavky na školní stravování - Termín 1. 4. 2021 je zrušený - bude stanoven nový termín !!!

Číslo akce PR/259
Cena 600 Kč
Charakteristika Znalosti nutné k ochraně veřejného zdraví pro pracovníky vykonávající epidemiologicky závažné činnosti.- platná legislativa, základní hygienické předpisy, - základy osobní a provozní hygieny, - HACCP – kritické body v praxi.Konkrétní případy z praxe.
Cílová skupina Pracovnice výdejen, kuchařky
Lektor MUDr. Dana Vránová, vedoucí oddělení hygieny dětí a mladistvých KHS Olomouckého kraje
Termín 01. 04. 2021 (9:00-12:00)
Místo konání Přerov , ZŠ B. Němcové 16, Přerov
Kontaktní osoba Mgr. Marika Kopečná (731 678 845, marika.kopecna@upol.cz)
Možnost hradit ze šablon ne
Přihláška Online přihláška ZDE


Zpět

Modul: Kurzy