Hygienické požadavky na školní stravování - provozní zaměstnanci - OBSAZENO

Číslo akce JE/132
Cena 500 Kč
Charakteristika Zásady osobní a provozní hygieny, potravinářská mikrobiologie, základy potravinářského práva
Cílová skupina Provozní zaměstnanci školních jídelen
Lektor MUDr. Veronika Panáčková
Termín 09. 04. 2020 (, 12:30 - 15:30)
Místo konání Jeseník, MKZ Jeseník, Centrum společných aktivit, 28.října 870/18
Kontaktní osoba Mgr. Ivana Jakubíková (731 678 844, 777 367 695, Ivana.jakubikova@upol.cz)
Možnost hradit ze šablon ne
Přihláška Online přihláška ZDE
Poznámka

KURZ JE OBSAZEN - JIŽ SE NELZE PŘIHLÁSIT!


Zpět

Modul: Kurzy